به گزارش مجله خبری انرژی و نفت؛ «رضا داودی» روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران به تشریح اقدامات شاخص شرکت آبفا استان طی یک سال گذشته پرداخت و افزود: با اقدامات انجام شده این شرکت طی دولت سیزدهم از جمله اجرای ۱۷۸ هزار کیلومتر خط انتقال و ۹۵ کیلومتر شبکه توزیع آب، احداث ۱۴ هزار و ۸۵۰ مترمکعب مخزن ذخیره و حفر و تجهیر ۶۰ حلقه چاه آب در سطح استان ۱۰۴ هزار ۷۲۶ هم استانی از نعمت آب شرب پایدار بهره مند شدند.
وی از جمله طرحهای شاخص این شرکت را آبرسانی به ۱۸۴ روستا در ۱۱ شهرستان با جمعیتی بیش از ۵۲ هزار و ۲۲۶ نفر عنوان کرد و افزود: میزان هزینه کرد جهت اجرای این طرحهای ۲هزار و ۶۹۷ میلیارد ریال است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه ادامه داد: در دولت آیت الله رئیسی طرح جهاد آبرسانی به روستاهای کشور با رویکرد آبرسانی به روستاهای مناطق محروم به اجرا درآمد که این طرح در استان کرمانشاه در دی ماه ۱۴۰۰ در قالب یک قرارداد ۳۰ ماهه با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) منعقد و در بهمن ماه ۱۴۰۰ عملیات اجرایی فاز اول آن که آبرسانی به ۳۴۹ روستا است توسط قرارگاه نجف اشرف و سپاه حضرت نبی اکرم(ص) آغاز شد.
داودی بیان کرد: پروژه های آبرسانی به هشت شهرستان استان که شامل ۱۸۳ روستا است به قرارگاه نجف و پروژه های ۶ شهرستان که شامل ۱۶۶ روستا است به سپاه حضرت نبی اکرم(ص) واگذار شد.
وی به تشریح دیگر اقدامات انجام شده شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه در دولت سیزدهم پرداخت و خاطر نشان ساخت: انجام ممیزی و اخذ گواهینامه ایزو ۱۷۰۲۵ توسط آزمایشگاه مرکزی شرکت آبفا استان دیگر اقدام شاخص این شرکت است، همچنین طی این مدت یک میلیون و ۴۷۹ هزار و ۷۹۰ مورد آزمایش کلرسنجی، کدورت سنجی، آزمایشات میکروبی، فیزیک وشیمیایی، ریزآلاینده ها و HPC، شستشوی ۵۵۲ مخزن ذخیره با کیفیت ۱۰۰ درصد و خرید تجهیزات آزمایشگاهی آب و فاضلاب به مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال نیز طی این مدت صورت گرفت.
داودی به تاثیر مستقیم انشعابات غیرمجاز بر هدر رفت آب اشاره کرد و گفت: با شناسایی ۲ هزار و ۳۰۰ فقره انشعاب غیرمجاز طی یک سال گذشته از هدر بیش از ۲ میلیون مترمکعب آب جلوگیری شد.
این مقام مسئول به اقدامات این شرکت در حوزه فاضلاب پرداخت و افزود: با توسعه۱۸.۸۶ کیلومتر از شبکه جمع آوری فاضلاب و ۱.۱ کیلومتر اصلاح و بازسازی شبکه جمع آوری فاضلاب در دولت سیزدهم ۶ هزار و ۹۰۶ شهروند از خدمات فاضلاب بهره مند شدند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.
این استان ۵۴۰ هزار مشترک آب دارد که از این تعداد بیش از ۳۰۰ هزار مشترک مربوط به کلانشهر یک میلیون نفری کرمانشاه است.