به گزارش روز چهارشنبه مجله خبری انرژی و نفت از پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز، شرکت ملی نفت ایران در ادامه برنامهریزیها و اقدامات انجام شده در سال گذشته، طرح پیشران “احیای چاههای غیرفعال و کمبازده نفتی” را بهزودی از طریق پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز به شرکتهای دانشبنیان و فناور واجد صلاحیت واگذار خواهد کرد تا کشور را از توانمندیها و ظرفیتهای فناورانه موجود برای افزایش تولید نفت بهرهمند سازد.
در راستای پیشبرد مطلوب طرح مذکور، پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز در نظر دارد تا نشستی را مختص شرکتهای خدمات چاه برای ارائه جزییات طرح به ایشان برگزار کند تا ضمن هماندیشی، زمینهی استفاده از تجربیات ارزشمند این شرکتها را در تعریف و اجرای آتی طرح مهیا سازد.
همافزاییِ توانمندیها و قرارگیری شرکتهای خدمات چاه در کنار شرکتهای دانشبنیان و فناور، ریسکهای انجام این طرح ملی را در اجرای میدانی کاهش داده و به موفقیت مجریان دانشبنیان و فناور کمک شایانی خواهد کرد.
پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز، با اعلان این خبر از کلیه “شرکتهای خدمات چاه” دعوت به عمل میآورد تا در روز ۴ شنبه مورخ ۱۸ خرداد از ساعت ۱۳:۳۰ لغایت ۱۷ در محل سالن همایشهای کوشک وزارت نفت حضور به هم رسانند.
به گزارش مجله خبری انرژی و نفت، سال گذشته وزیر نفت با اشاره به وجود بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ حلقه چاه نفت و گاز در ۴۰۰ میدان نفت و گاز کشور، گفت: با احیای چاههای کمبازده از طریق توان شرکتهای دانشبنیان، ظرفیت تولید سالیانه ۸۰ میلیون بشکهای نفت با کمترین سرمایهگذاری ایجاد خواهد شد.
جواد اوجی ادامه داد: هر حلقه چاه نفت یا گازی که در خشکی یا دریا حفاری میشود حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیون دلار هزینه حفاری، تأسیسات درونچاهی و روسطحی دارد که یک تا یک سال و نیم هم زمان میبرد، با برنامهریزی مطلوب شرکت ملی نفت ایران و با استفاده از توان دانشبنیانها، اعتقاد داریم بیش از ۷۰۰ حلقه از این چاهها را در زمانی کمتر به بازده و بهرهوری بالایی برسانیم.