مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: البته اتفاق سنتی در کشور ما وجود دارد و مصرف انرژی در بخشهای مختلف در کشور ما بالاست و همین میتواند سبب افزایش بیشتر گاز و دیگر انرژیهای کشور باشد تا جایی که در تابستان شاهد افزایش ۷ تا ۱۰ درصدی مصرف بودیم اما این مسئله در تابستان کمتر مشهود بود و اکنون در زمستان بیشتر قابل توجه است. وی ادامه داد: اما امسال شاهد شیوع ویروس کرونا بودیم تا جایی که حتی در تابستان مصرف گاز بیش از پیش افزایش یافت زیرا مصرف آب گرم و شستوشو مردم بیشتر شد و طبق تحلیل کارشناسان بخشی از این افزایش مصرف هم به همین دلیل است. بسیاری از مردم فکر میکنند که تولید انرژی کافی برای کار با وزنه عمدتا بر عهده سیستم فسفوکراتین و سیستم بی هوازی میباشد، و این تفکر به نوعی صحیح است. صحبت های زیادی هست مبنی بر اینکه دنیا با استفاده از قیمت نفت به روسیه فشار وارد می کند. در این روش گاز سوختنی با اکسیژن به نسبت مناسب وارد محفظه اختلاط مشعل شده و پس از مخلوط شدن از سر نازل مشعل خارج شده و محترق می شود.
همین طور تعمیرات بخاری در سخت ترین شرایط همانند تشخیص علت روشن نشدن مشعل آبگرمکن مخزنی گازی با بررسی چندین قطعه و تجهیزات ساده امکان پذیر است. پل دونووان، اقتصاددان موسسه یو بی اس معتقد است که گروههای با درآمد پایینتر نسبت به هزینههای بالای انرژی آسیب پذیر هستند. در بلندمدت، نفت ۹۰ دلاری یا ۱۰۰ دلاری باعث سرمایه گذاریهای بالادستی بیشتر می شود که در دو سال گذشته نسبت به بهبود تقاضا در پساکرونا، به شدت ناکافی بوده اند. به گفته تربتی، وضع کنونی، مرحله هشدار است تا به موازات افزایش تولید گاز و توسعه، موضوع بهینهسازی مصرف انرژی را هم در نظر گیریم زیرا هر سال شاهد افزایش مصرف خواهیم بود و محدودیت گازرسانی به صنایع رخ میدهد و شرایط هر سال بدتر خواهد شد. غفوری ادامه داد: موضوع دیگر، بحث افزایش تولید است که در جلسههای متعدد عنوان شد که ۴۰میلیارد دلار سرمایهگذاری لازم است که ۴ سال دیگر به نتیجه خواهد رسید. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، حسن منتظرتربتی در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، گفت: فصل زمستان همیشه با افزایش مصرف گاز همراه است که یکی دلایل این است ما همچنان در حال توسعه شبکه گاز هستیم و توسعههای خوبی هم در بحث گازرسانی روستایی انجام شده است و هرسال حدود ۳ هزار روستا به شبکه گاز متصل شدند؛ بنابراین بخشی از این افزایش مصرف ناشی از توسعه شبکه گاز است.
این شرکت، پروژه های خود را از طریق مدیریت پیمان و نظارت بر حسن اجرای زنجیره فعالیت های مرتبط با مهندسی، تامین و تدارکات کالا و تجهیزات، ارائه خدمات فنی و اجرایی و خدمات پشتیبانی و لجستیک اجرا می نماید. قبل از مطالعه این مقاله پیشنهاد میکنیم تا نگاهی بر مقالات زیر نیز داشته باشید. وی افزود: موضوع این است که کمتر کشوری شانس داشتن یک عسلویه و پارس جنوبی را داشته اما ما پارس جنوبی داشتیم و آن را توسعه دادیم و از آن استفاده میکنیم و این روزها به مقدار بیش از دو فاز پارس جنوبی توسعه تولید داشتیم اما عمده آن به مصرف بخش خانگی اختصاص مییابد در حالی که باید از افزایش تولید عبور کنیم و به سوی مصرف بهینه انرژی برویم (عایقکاری ساختمانها، استفاده از پنجرههای دوجداره و …). معاون وزیر نفت در امور گاز در این باره گفت: مصرف روزانه گاز در بخش خانگی این روزها به حدود ۶۰۰ میلیون مترمکعب رسیده است و پیشبینی میکنیم هفته آینده تا روزانه ۶۵۰ میلیون مترمعب هم برسد و این روزها بیشتر نگرانی ما افزایش مصرف در بخش خانگی است و نگرانیم که اگر گازرسانی به صنایع کم شود باید سوخت جایگزین (مازوت و گازوئیل) برای آن مصرف شود که همین موضوع میتواند سبب آلودگیهای محیط زیستی باشد و مشکلات حمل و نقل هم دارد.
در غیر این صورت ، امکان آتش سوزی، خفگی و انفجار وجود دارد. در کل جهان سرانه مصرف آب حدود ۱۵۰ لیتر است که برخی از کلانشهرهای ما دو برابر این میزان مصرف میکنند. متوسط مصرف مشترکان پرمصرف، ۴۵۰ کیلووات ساعت در ماه و معادل یک و نیم برابر الگوی مصرف است، همواره بیش از ۶۰ درصد از مصرف برق در ماه های گرم سال به وسایل سرمایشی اختصاص دارد. سال از تاریخ آغاز تولید تجاری ادامه خواهد داشت. تربتی همچنین اظهار کرد: هرچند به موازات افزایش مصرف بهویژه در بخش خانگی، افزایش تولید هم اتفاق افتاده و تولید گاز از ابتدای امسال تاکنون ۱۰ میلیارد مترمکعب افازیش یافته که عمده آن در بخش خانگی مصرف شده است. در نتیجه میتوان گفت بهرهوری مصرف آب رقم مقاوم در تیمارهای در معرض تنش، افزایش یافته است. این کمترین میزان آلایندگی در یک وسیله حرارتیست، که میتوان آن را با استفاده از سیستم گرمایش از کف به حداقل رساند.