به گزارش خبرنگار مجله خبری انرژی و نفت، «احمد حیدری» روز پنجشنبه در بازدید از پروژه های حوزه آب و برق سرپلذهاب با اشاره به رویداد بزرگ اربعین اظهار داشت: ما زیرساخت های اربعین را داریم که امسال با فضل خدا و عنایت امام حسین (ع)، زائرین اربعین اباعبدالله الحسین(ع) از مرز خسروی عبور می کنند و امروز صبح جلسهای با استاندار کرمانشاه داشتیم و اکنون نیز به همراه نماینده مردم غرب کرمانشاه بازدیدی از قصرشیرین و مرز رسمی خسروی و زیرساخت های آب و برق خواهیم داشت تا آب و برق پایدار برای اربعین داشته باشیم.
مرز خسروی در شهرستان قصرشیرین نزدیکترین نقطه ایران به کربلاست؛ این مرز تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، کاظمین ۲۰۳، کربلا ۳۰۰، سامرا ۳۲۶ و نجف ۳۸۰ کیلومتر فاصله دارد. خسروی در ۲۰ کیلومتری شهر قصرشیرین در غرب کرمانشاه قرار دارد.
وی در ادامه سخنانش به بازدید از طرح های در دست اجرای وزارت نیرو در شهرستان سرپل ذهاب اشاره کرد و گفت: طرح هایی که در قالب جهاد آبرسانی در این شهرستان در حال اجرا است در بازدید امروز مورد بررسی قرار گرفت.
حیدری اظهار داشت: در مورد ۲ مجتمع آبرسانی در سرپل ذهاب امروز مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه قول مساعد دادند که مورد بررسی قرار گیرند که با مشکل آب شرب مواجه بودند.
معاون حقوقی، پشتیبانی و امور مجلس وزیر نیرو همچنین با اشاره به وضعیت زیرساخت فاضلاب چهار روستای الحاقی به شهر سرپل ذهاب که ۱۵ سال است با مشکل فاضلاب مواجه هستند، گفت: این پروژه ۲۳ کیلومتر طول خط فاضلاب کل این منطقه است که هفت کیلومتر آن باقی مانده و بررسیهای اولیه به عمل آمد و قرار شد با هماهنگی فرماندار از محل اعتبارات داخلی وزارت نیرو و همچنین از محل بحران وزارت کشور به طور مشترک به زودی مشکل مردمان این منطقه در بخش زیرساخت فاضلاب حل شود.
حیدری گفت: پروژه دیگری که مورد بازدید قرار گرفت یک خطی به صورت بلوار در مسیر اربعین احداث شده که سبب خیر و برکت خواهد بود و قرار شد که شرکت توزیع برق استان کرمانشاه با هماهنگی فرماندار سرپل ذهاب برای روشنایی این خط اقدام صورت گیرد.
وی اضافه کرد: مورد دیگر یک خط انتقال آب کشاورزی بود که از وسط بخشی از زمین های داخل شهر عبور می کرد که قرار شد با مشارکت فرماندار و آب منطقه ای استان کرمانشاه این مورد اجرا و اعتبار آن تامین شود.
معاون حقوقی، پشتیبانی و امور مجلس وزیر نیرو در ادامه به وضعیت سد هواسان نیز اشاره کرد و گفت: طرح مطالعاتی سد هواسان از سال ۹۴ انجام و در سال ۹۶ عملیات اجرایی آن شروع شدکه امروز از این طرح بازدید به عمل آمد و برای روند اجرایی کار ماده ۵۶ گرفته شده و اعتبار بسیار خوبی از طریق سه بانک عامل به میزان ۳۹۰ میلیارد تومان نیز اختصاص یافته است.
حیدری افزود: بانک ها برای تامین اعتبارات این سد آمادگی دارند و مقامات کار فراهم شده که تنها یک مقدار مساله اداری دارد که باید این مساله های اداری و اجرایی مورد بررسی قرار گیرد و در جلسه ای در تهران با حضور وزیر نیرو مشکل اجرای این مهم حل خواهد شد.
وی گفت: سد هواسان تامین کننده آب کشاورزی منطقه و بسیار حائز اهمیت است از این رو باید زودتر کار شروع شود و مردم از محبت این نعمت الهی برخوردار شوند.