ج- در محل هایی که شیر گاز در مجاورت کلید و پریز برق، جعبه تقسیم، جعبه فیوز قرار میگیرد، شیر گاز باید در ارتفاع حداقل ۱۰ سانتیمتر بالاتر از کلید یا پریز و یا در فاصله افقی ۱۰ سانتیمتری از آنها نصب شود. ج- عبور لوله گاز از داخل کانال های مربوط به هواکش، آسانسور، دودکش، تهویه و امثال آن مجاز نیست. ج- در قسمتی از لوله که خم میشود، نه تنها نباید هیچ گونه خط جوش محیطی وجود داشته باشد بلکه وسط خمیدگی لوله باید از نزدیک ترین نقطه اتصال آن لوله به لوله یا اتصال دیگر حداقل ۲۰برابر قطر اسمی لوله فاصله داشته باشد. ت- قوس خمیدگی لوله نباید بیشتر از ۹۰ درجه باشد. ت- فاصله لوله روکار تا لوله های آب باید حداقل ۵ سانتیمتر باشد. ت- در مورد دستگاه های گازسوزی که به طور مستقل نصب میشوند از قبیل بخاری، آبگرمکن و همچنین در صورتی که اجاق گاز خارج از قفسه بندی قرار گیرد، شیر انشعاب باید در محلی غیر از پشت دستگاه گازسوز که به راحتی قابل دسترسی باشد، نصب شود. ب- ارتفاع لوله های روکار از سطح زمین در خارج از ساختمان باید طوری تعیین شود که از صدمات خارجی محفوظ بماند.
نفت شامل آمیزه پیچیده ای از هیدروکربن هایی گوناگون است که عمدتاً از دو عنصر آلی هیدروژن و کربن تشکیل شده و دارای مقادیر کم تری از عناصر سنگین مانند نیتروژن، اکسیژن و گوگرد می باشد و به صورت طبیعی در زیر زمین و به صورت استثنایی در روی زمین یافت میشود. کودکی که در کنار زمین فوتبال ایستاده و توپی را بالای سر خود نگه داشته است. اتومبیل خود را هر روز نشوئید چرا که این کار واقعا ضرورت ندارد. دکمه توربو در تنظیمات کنترل کولر گازی به منظور روشن کردن حالت jet cool به کار میرود. پ- خط جوش طولی در لوله های درزدار در محل خم باید روی یکی از سطوح جانبی خم و هرچه نزدیک تر به خط میانی این سطح قرار گیرد به طوری که کم ترین تنش کششی و فشاری به آن وارد شود. ب- محل نصب کلکتور حتی الامکان در فضای باز و در هر حال باید دارای تهویه طبیعی باشد. ژ- در صورتی که لوله کشی گاز به منظور رسیدن به نقاط مصرف از روی بام عبور کند، محل عبور لوله در روی بام باید به نحوی باشد که در معرض برخورد با اجسام خارجی و مسیر عبور و مرور نباشد و در صورتی که احتمال تماس طولانی لوله با آب باران و برف وجود دارد باید پیش بینی های لازم برای جلوگیری از زنگزدگی لوله به عمل آید.
اجسام با جرم بیشتر پس از اعمال نیروی خارجی به آنها شتاب کمتری خواهند داشت. بهتر است با توجه به تعداد اعضای خانواده و نیز میزان مصرف خود و فضایی که برای نصب گاز رومیزی در نظر گرفتهاید، تعداد شعله آن را انتخاب کنید. با توجه به شرایط موجود چنانچه از لحاظ اقتصادی هزینه های فرصتی فروش نفت وگاز را با قیمتهای متعارف بین المللی در محاسبات هزینه تولید (قیمت تمام شده) برای هر کیلو وات برق تولیدی منظور نمائیم و همچنین تورم و افزایش احتمالی قیمتهای این حاملها (بویژه طی مدت اخیر) را براساس روند تدریجی به اتمام رسیدن منابع ذخایر نفت و گاز جهانی مدنظر قرار دهیم. د- در لوله کشی های افقی و قائم روکار که در معرض تغییرات حرارت قابل توجه قرار میگیرند، باید پیش بینی های کافی برای مقابله با انقباض و انبساط لوله به عمل آید. د- نصب شیر گاز در تراز پایین تر از تراز ذکرشده و پایین تر از ارتفاع کلید و پریز در صورتی مجاز است که حداقل ۱۰ سانتیمتر فاصله افقی از لبه کلید و پریز داشته باشد. با استفاده از تبدیل مجاز میباشد. ۱-۲-۷-۱۷ کارگذارنده دستگاه گازسوز باید آن را مطابق با مشخصاتی که سازنده آن توصیه کرده است نصب کند.
۵-۲-۵-۱۷ نقاط مصرف (نقاط انتهایی): بر روی تمام سرهای انتهایی لوله ها باید یک شیر نصب گردد و دهانه خروجی این شیرها با درپوش های دنده ای طوری مسدود شوند که با باز کردن شیر، گاز نتواند از آنها نشت کند و تا وقتی که دستگاههای گازسوز به آنها متصل نشده است، مسدود بمانند. دهانه زیر این سه راهی باید با درپوش از نوع جوشی مسدود شود. اگر شیراجبارا در زیر کلید یا پریز قرار گیرد رعایت حداقل ۵۰ سانتیمتر فاصله ضروری است. طول قسمت پایین آن حداقل ۱۵ سانتیمتر باشد تا ذرات داخل لوله در این محفظه جمع شده و باعث مسدود شدن مسیر نگردد. ث- کانالهای قائم یا افقی ساختمان که لوله گاز از آنها عبور میکند، باید به هوای آزاد راه داشته باشد و یا امکان تعویض طبیعی هوا در آنها به ترتیبی پیش بینی شود که گاز در آنها جمع نشود. همچنین مهاربندی آن مطابق شرایط مذکور در بند۷-۲-۵-۱۷ انجام گیرد و پیش بینی جریان هوای آزاد، جهت عدم امکان جمع شدن گاز در آن ها صورت گیرد. ز- عبور لوله گاز به صورت افقی از پشت دستگاه گازسوز باید از ارتفاعی پایین تر از سطح شعله باشد.