• About
  • Advertise
  • Privacy & Policy
  • Contact
انرژی و نفت
No Result
View All Result
No Result
View All Result
انرژی و نفت
No Result
View All Result

نگاهی به آخرین آمار تعداد و سبد سوخت خودرو در کشورهای اروپایی

محبوبه محمدآبادی توسط محبوبه محمدآبادی
مارس 25, 2024
صفحه اصلی اخبار

نگاهی به آخرین آمار تعداد و سبد سوخت خودرو در کشورهای اروپایی

آلمان با ۴۸ میلیون و ۷۶۳ هزار و ۴۹۲ خودرو در صدر فهرست کشورهای دارای بیشترین خودرو و بالاتر از ایتالیا با ۴۰ میلیون و ۲۱۳ هزار و ۶۱ خودرو و فرانسه با ۳۸ میلیون و ۸۵۶ هزار و ۴۹۲ خودرو قرار دارد. همچنین ایسلند هم به عنوان آخرین کشور در این رتبه‌بندی قرار دارد.

به گزارش ایسنا، چند ماشین در جاده‌های اروپا وجود دارد، کدام کشورها بیشترین خودرو را دارند و آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که این خودروها چند سال قدمت دارند و از چه سوخت‌هایی استفاده می‌کنند؟. برای پاسخ به این سؤالات، اکنون انجمن خودروسازان اروپا ارقام جدید برای سال ۲۰۲۴ ارائه کرده‌اند.

آلمان با ۴۸ میلیون و ۷۶۳ هزار و ۴۹۲ خودرو در صدر فهرست کشورهای دارای بیشترین خودرو و بالاتر از ایتالیا با ۴۰ میلیون و ۲۱۳ هزار  و ۶۱ خودرو و فرانسه با ۳۸ میلیون و ۸۵۶ هزار و ۴۹۲ خودرو قرار دارد. همچنین رشد مداوم لهستان که در سال ۲۰۲۲ از اسپانیا پیشی گرفت و در رتبه پنجم قرار گرفت، قابل توجه است. ایسلند هم به عنوان آخرین کشور در این رتبه‌بندی قرار دارد. با این حال، شاید جالب‌ترین رقم، تعداد خودروها به ازای هر ساکن باشد، یعنی تعداد خودروها در کشورهای مختلف اروپایی نسبت به جمعیت چقدر است. میانگین اروپا ۵۷۰ خودرو به ازای هر ۱۰۰۰ نفر در سال ۲۰۲۲ است اما کشورهایی هستند که خودروهای بسیار بیشتری به ازای هر ۱۰۰۰ نفر دارند.

کشورهایی که کمترین تراکم خودرو را دارند شامل مجارستان با ۴۲۲ خودرو در هر ۱۰۰۰ نفر، رومانی با ۴۱۳ خودرو و در نهایت لتونی با ۴۱۰ خودرو در هر ۱۰۰۰ نفر است.

خودروها به طور متوسط چند سال عمر دارند؟

این رتبه بندی خاص از بازارهایی با قدیمی‌ترین خودروها در صدر یونان با میانگین سنی ۱۷.۳ سال قرار دارد و پس از آن استونی (۱۶.۶ سال) و جمهوری چک (۱۵.۹ سال) قرار دارند. در مقابل، میانگین اتحادیه اروپا ۱۲.۳ سال است. جدیدترین خودروها در لوکزامبورگ در جاده‌ها هستند، کشوری با ناوگان وسایل نقلیه با میانگین سنی ۷.۹ سال است اما دانمارک و اتریش نیز به دلیل خودروهای جدید در جاده‌های خود متمایز هستند که هر دو با ۸.۹ سال هستند.

کشوری که بیشترین خودروهای بالای ۱۰ سال را دارد.

کمی متفاوت است اما همچنان بر اساس سن خودروهای موجود در جاده‌ها، رتبه‌بندی بعدی کشورهایی است که بیشترین خودروهای بالای ۱۰ سال را دارند. در اینجا ایتالیا با تقریباً ۲۴ میلیون اتومبیل بالای ۱۰ سال در جاده ها پیروز می‌شود و پس از آن آلمان با تقریباً ۲۲ میلیون و لهستان با ۲۱ میلیون اتومبیل قرار دارند. بازارهایی که خودروهای کمتر از ۱۰ سال در آنها وجود دارد، قبرس، لوکزامبورگ و ایسلند هستند.

محبوب‌ترین نوع سوخت در اروپا

بخش بسیار جالب دیگر گزارش، سوخت‌های مختلف در جاده‌های کشورهای مختلف اروپایی مربوط می‌شود. بنابراین اولین رتبه‌بندی نشان می‌دهد که در اروپای بزرگ، محبوب‌ترین وسایل نقلیه در جاده‌ها همچنان خودروهای بنزینی با ۵۰.۶ درصد از کل هستند. پس از آن خودروهای دیزلی با ۴۰.۸ درصد قرار دارند. هیبریدی‌ها در جایگاه سوم قرار دارند و پس از آن خودروهای دوگانه سوز قرار دارند، در حالی که خودروهای الکتریکی با سهم بازار ۱.۲ درصد در جایگاه پنجم قرار دارند.

بازاری که بیشترین خودروهای بنزینی در جاده ها را دارد کدام است؟

بر اساس داده‌ها، تقریبا ۹۰ درصد خودروها در یونان دارای موتور بنزینی هستند و پس از آن هلند و قبرس و نروژ و لیتوانی در رتبه آخر قرار دارند. تنها بازار اروپایی که خودروهای برقی در آن سهم بازار بسیار بالایی دارند، نروژ با ۲۰.۸ درصد و پس از آن ایسلند (۷.۳ درصد) و دانمارک و سوئد هر کدام با چهار درصد قرار دارند. قبرس و یونان از نظر خودروهای محلی بدون آلایندگی هر کدام با ۰.۱ درصد در رتبه های عقب قرار دارند.

رهبر اروپا در خودروهای پلاگین هیبریدی اسکاندیناوی است که ایسلند با ۸.۴ درصد در رتبه اول قرار دارد و نروژ و سوئد پس از آن قرار دارند. در انتهای لیست کشورهایی مانند اتریش و ایتالیا قرار دارند که عملاً هیچ خودرویی در جاده‌ها ندارد. نسبت خودروهای هیبریدی ملایم و کامل در گردش در کشورهای مختلف اروپایی نیز نسبتاً کم است اما لوکزامبورگ، ایسلند و نروژ در صدر فهرست قرار دارند.

ایتالیا کشوری است که بیشترین خودروهای گاز طبیعی را در جاده‌ها دارد (۲.۴ درصد) و پس از آن سوئد و ایسلند در رده‌های بعدی قرار دارند. با این حال، چشمگیرترین رقم این است که سهم بازار در بیش از نیمی از کشورهای اروپایی صفر است. لهستان پادشاه خودروهای گازسوز است، در حالی که ایتالیا و کرواسی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند. با این حال، در بسیاری از کشورها، خودروهایی که با سوخت گاز مایع کار می‌کنند ناشناخته هستند.

آمار مربوط به سوخت‌های دیگر شامل خودروهای پیل سوختی، ترکیبات اتانول، سوخت‌های زیستی و سوخت‌های الکترونیکی بسیار کمیاب است. این ارقام نشان می‌دهد که سوئد با ۳.۶ درصد سهم بازار در جایگاه اول قرار دارد که دلیل آن تعداد زیاد خودروهایی با مصرف سوخت E۸۵ در جاده‌هاست. در کشورهای دیگر، این سوخت‌های جایگزین عملا ناشناخته هستند.

اروپایی‌ها به خرید بیشتر خودروهای بنزینی ادامه می‌دهند و این امر بر اهمیت سیاست‌های اتحادیه اروپا برای ترویج استفاده از اتانول تجدیدپذیر به عنوان مؤثرترین راه برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از این وسایل نقلیه تأکید می‌کند. آخرین آمار انجمن خودروسازان اروپا نشان داد که فروش خودروهای بنزینی و هیبریدی بیش از ۶۸ درصد از کل خودروهای جدید فروخته شده در ژوئن ۲۰۲۳ را به خود اختصاص داده است. خودروهای بنزینی همچنان صدرنشین هستند. خودروهای برقی باتری دار ۱۵.۱ درصد از فروش خودروهای جدید را تشکیل می‌دهند.

حتی با وجود ممنوعیت فروش اکثر خودروهای جدید با موتورهای احتراق داخلی از سال ۲۰۳۵، خودروهایی که امروز خریداری می‌شوند برای مدت طولانی در جاده های اروپا خواهند بود.  بسیاری از کشورهای اروپایی هنوز زیرساخت شارژ را برای مدیریت افزایش گسترده وسایل نقلیه برقی با باتری ندارند. اروپا به بیش از یک فناوری برای کربن‌زدایی حمل‌ونقل جاده‌ای نیاز دارد و عرضه سوخت‌های تجدیدپذیر پایدار مانند اتانول تجدیدپذیر فوری‌ترین، مقرون به صرفه‌ترین و جامع‌ترین راه‌حل موجود است.

انتهای پیام

منبع: https://www.isna.ir/news/1403010602284/%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%88-%D8%B3%D8%A8%D8%AF-%D8%B3%D9%88%D8%AE%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C

محبوبه محمدآبادی

محبوبه محمدآبادی

Next Post

نفت و گاز عامل اصلی رشد اقتصادی کشور در سال ۱۴۰۲ بود

Recommended.

دومین واحد سیکل ترکیبی نیروگاه بعثت پارس جنوبی بهره‌برداری شد

مارس 2, 2023

سمنان با کمبود ۳۰۰ لیتر بر ثانیه آب آشامیدنی در زمان اوج مصرف مواجه است

جولای 6, 2023

ضرورت جلوگیری از هدر رفت میلیون‌ها مترمکعب روان آب در گناوه

دسامبر 13, 2022

تداوم کاهش بارش‌ها در حوضه‌های آبریز کشور

سپتامبر 5, 2023

رتبه ۶ ایران در جهان از نظر شدت مصرف انرژی/ ۶ برابر پرتغال انرژی مصرف می‌کنیم

جولای 23, 2023

همه چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند مجهز می‌شوند

جولای 4, 2023

گازرسانی به ۵۵۳ واحد صنعتی و تولیدی کرمانشاه اقدام ماندگار دولت سیزدهم

فوریه 21, 2023

معرفی روشن استراتژی انرژی

ژوئن 7, 2022

اگر می‌خواهید برنده شوید، اکنون فلسفه گاز خود را تغییر دهید!

ژوئن 7, 2022

سدهای کرمان برای مهار سیلاب آماده هستند

مارس 29, 2023

نرخ استرداد مالیات کالاهای نفتی بر اساس عوارض ارزش افزوده کالای تولیدی واحد محاسبه می‌شود

ژانویه 13, 2025

نزدیک شدن ایران به هاب انرژی منطقه

ژانویه 16, 2025

امضای ۲۳ تفاهمنامه و ۴ قرارداد در پایان بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران

نوامبر 17, 2023

همکاری ۱۰ شرکت در تولید موتورهای‌ جدید کولر/«استاندارد» پاشنه آشیل اجرای یک بند قانونی

سپتامبر 17, 2023

بهره‌برداری از ۶ مخزن ذخیره آب در تهران تا پایان امسال

ژوئن 7, 2023

طرح لایروبی رودخانه حله استان بوشهر آغاز شد

می 24, 2023

هند برای تامین نفت خام به منطقه خلیج فارس چشم دوخته است

سپتامبر 6, 2022

گلوگاه‌های فساد باید شناسایی شود

نوامبر 13, 2022

جنوب اوکراین زیر آب رفت!

ژوئن 6, 2023

افزایش ۸۰ میلیون فوت مکعب گاز از میدان رگ سفید در خوزستان + فیلم

نوامبر 11, 2024

نیازمندی ۱۴ استان به تامین آب از سفره‌های زیرزمینی به دلیل کاهش بارش‌ها

آوریل 26, 2023

هند بزرگترین خریدار نفت روسیه ماند

سپتامبر 6, 2023

۴۴ میلیارد تومان اعتبار سفر رئیس جمهور برای آبرسانی به بیرجند تخصیص یافت

دسامبر 12, 2022

افزایش ۱۴ درصدی تحویل گاز به نیروگاه‌ها/ گاز هیچ مشترکی قطع نشده است

ژانویه 27, 2024

تابستان ۱۴۰۱ بدون خاموشی؛ نتیجه ۱۰۰ برنامه عملیاتی وزارت نیرو در دولت سیزدهم بود

اکتبر 7, 2022

جلوگیری از خام فروشی و خروج ارز از کشور با تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی

ژانویه 2, 2023

همکاری ایران و کره جنوبی برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

ژانویه 2, 2025

فیلم | آغاز فعالیت کارخانه تولید قیر با ظرفیت 600 هزار بشکه در بندرعباس

فوریه 4, 2023

برنامه آذربایجان برای دو برابر کردن صادرات گاز به اروپا ناکام می‌ماند؟

اکتبر 7, 2023

بازار نفت تا پایان سال ۲۰۲۵ میلادی با کمبود عرضه مواجه می‌شود

فوریه 6, 2024

Trending.

No Content Available

بهترین مطالب

[xero_seo]
energy-oil.ir

اخبار انرژی
اخبار نفت
اخبار گاز
اخبار گازوئیل

Follow Us

دسته‌ها

  • اخبار

Recent News

تجهیز زنجیره تولید تا توزیع فرآورده به سیستم‌های میترینگ در سه سال آینده

فوریه 25, 2025

هشدار نسبت به احتمال یخ‌زدگی کنتورهای آب

فوریه 25, 2025
  • About
  • Advertise
  • Privacy & Policy
  • Contact

کلیه حقوق برای مجله نفت و انرژی محفوظ است.

No Result
View All Result
  • Home

کلیه حقوق برای مجله نفت و انرژی محفوظ است.