مازندران، پس از استان کردستان رتبه دوم تولید توت فرنگی را در کشور دارد؛ «ازنوا» به پایتخت توتفرنگی این استان معروف است به طور متوسط برای برداشت توتفرنگی از هر هکتار بین ۲۰ تا ۲۵ نفر نیروی کار لازم است و هیچ روش مکانیزهای برای چیدن توتفرنگی وجود ندارد و باید به صورت دستی چیده شود.
تصویربردار: نگین نصیرایی / تدوینگر: مریم غلامی
منبع: https://www.isna.ir/news/1403022619164/%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%AA%D9%88%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B2%D9%86%D9%88%D8%A7